tiistai 1. syyskuuta 2015

Onnea Ellalle ja Ellan kavereille

Kuva:
Ella-juhlavuoden logo, Kustannusosakeyhtiö Tammi

Kylläpä aika rientää. Ella on ollut keskuudessamme jo 20 vuotta. 
Onnea vaan Ella ja Timo Parvela! Ja onnea Tammellekin!

Alla kaksi linkkiä, joissa HelMet.fi:n päätoimittaja Iina Soininen haastattelee Timo Parvelaa. Ensin Iina kyseli Ellasta ja Ellan kavereista:
7 kysymystä Ellalle 

Ja sitten Iinan haastattelu, jossa Timo Parvela puhuu. Kylmät väreet kulkevat pitkin selkää, kun Timo vertaa 20 vuoden takaista maailmaa ja nykyistä. Todellakin, meillä kaikilla asian tiedostavilla on tehtävä: lukemiseen pitää kannustaa kaikin mahdollisin tavoin. Se on taito, jonka saavuttamisesksi kannattaa nähdä vaivaa. Hieno haastattelu ja puheenvuoro.

(Lopussa saamme tietää Timo Parvelan omat nuoruuden lempikirjat.)
20 vuotta tokalla luokalla
 
Tammi ja HelMet-kirjastot tekevät Timo Parvelan Ella ja kaverit -kirjasarjan juhlavuoden kunniaksi yhteistyötä. Kaikki Espoon, Helsingin, Vantaan ja Kauniaisten ekaluokkalaiset (2015–2016) kutsutaan kirjastoon ja he saavat käynnillään kirjayllätyksen.

Tällainen tempaus on tarpeen, jotta kiinnitetään huomiota lukemisen tärkeyteen, kirjastojen tärkeyteen, lastenkirjallisuuden kustantamisen tärkeyteen ja - ei vähiten - lastenkirjallisuuden kirjoittamisen tärkeyteen.

Linkki Helmet-kirjaston sivulle:
Tammen ja HelMet-kirjastojen yhteinen ekaluokkalaiskampanja 

Tammen tiedote 1.9.2015:
Timo Parvelan Ella ja kaverit –kirjasarjan juhlavuoden kunniaksi HelMet ja Tammi yhteistyössä

HelMet-kirjastoissa on syksyn aikana jos jonkinlaisia Ella-juhlia. Yritetään kertoa jostain juhlasta Kirjapuutarhassakin.


  Adalmiina

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti