torstai 11. helmikuuta 2016

Tuhkimon sininen uni ja silitys sekä muutama sana Potterista


Wau, onpa lapsille tulossa taas paljon uusia kirjoja kirjastoon.


Silitä minua (koskettelukirja, Vaukirja 2015)


Tammi 2013, lisätilaus.


Silitä minua ja Sininen uni. Suloisia kirjoja kaikkein pienimmille. (ks. yllä)
Aika ajoin pohditaan, kannattaako näitä hankkia kirjastoon (erikoisia osia, kosketeltavia pintoja - miten kestävät, hygienia yms. näkökulmat). Kyllä kannattaa, parhaita näistä, nämä ovat lasten suosikkeja. Parhaat näistä täyttävät kaikki hyvän lastenkirjan ominaisuudet omalla tavallaan. Ne ovat kauniita, kekseliäitä, lapsen maailmaa ymmärtäviä, koskettavia, mielikuvitusta kiehtovia, tietoa sisältäviä ja tunteita herättäviä jne. Ensikirjoja on monenlaisia - kaikki eivät ole ostamisen arvoisia.

Espoon kirjastoissa on havaittavissa pientä pulaa autokirjoista ja muista liikennevälinekirjoista ja tässä tulee korjausta asiaan. Suuri traktorikirja

Kuvassa  yllä  Harry Potter kuvitus: Jim Kay
Kansainvälistä Harry Potter -iltaa vietettiin monissa pääkaupunkiseudun kirjastoissa 4.2.
Tapahtumat olivat toinen toistaan hauskempia, joten Harry Potter -fanitus sen kuin syveni ja jokunen  sai innoituksen tarttua kyseiseen kirjaan ensimmäistä kertaa. Wau.

Kuvissa juuri ennen juhlapäivää otettuja valokuvia upeista Harry Potter ja viisasten kivi -kirjan uuden painoksen kuvituksen jättisuurennoksista Entressen kirjastossa (Bonnierilta saatu 2-osainen standi). 

Tammi 2015
Tylypahkaan lähtijät Entressen kirjastossa ts. asemalla

Kaunis.

Piti kiertää monta kertaa tämä vaikuttava kuva.Kevättä kohti,
Adalmiina

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti