tiistai 4. kesäkuuta 2013

Kesä on saapunut Kirjasto Omenaan!

Koululaiset ovat jo viettämässä ansaittua kesälomaa. Kesä alkoi ihanan aurinkoisesti, joten tekemistä riittää niin ulkosalla kuin sisälläkin.

Kirjastokin on mainio paikka viettää aikaa kesällä. Kirjastosta löytyy varmasti mieluisaa kesälukemista, lukuvinkkejä voi katsoa vaikkapa aikaisemmista Kirjapuutarhan postauksista. Sadepäiviin voi varautua myös lainaamalla leffoja tai musiikkia.
Kesäkuussa järjestämme myös Xbox-pelituokioita koululaisille, aina juhannukseen asti. Pelituokiot pidetään Metsätähdessä, maanantaisin ja keskiviikkoisin klo 13-15. Kesän viimeinen pelituokio on keskiviikkona 19.6. Olemme hankkineet myös uusia pelejä, joten kannattaa tulla yksin tai kavereiden kanssa pelailemaan hauskoja pelejä! Kirjaston henkilökuntaa on aina läsnä pelituokioissa, joten pelikaveri löytyy varmasti. 


Ihanaa kesää,
Saima

p.s. Loppuun vielä muistutus, että kesän myötä Kirjasto Omenan aukioloajat ovat muuttuneet. Maanantaista torstaihin ovemme ovat avoinna klo 8.30–20.00. Perjantaisin olemme avoinna klo 8.30–18.00. Viikonloppuisin kirjasto on kiinni, mutta lauantaisin lehtisali ja itsepalvelupalautus ovat auki klo 9-16.00.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti