torstai 15. joulukuuta 2011

Kohta on joulu


      

Paljon uusia kirjoja tullut taas HelMet -kirjastoihin. Kaikkia kivoja kirjoja ei tarvitse ostaa! Tai niinkin voi tehdä, että tutustuu ensin kirjaston avulla kirjoihin, etenkin nyt joulun alla, ja ostaa lahjaksi tai itselle todella hienoiksi havaitut.


Tänään oli taas jouluaskartelutuokio Kirjasto Omenassa. Tässä pari kuvaa askartelupöydästä ja muutamista valmiista korteista.Kiitos Leena ja kiitos Saala! Kiitos myös Tanjalle ja Sebastianille Metsätähden joulukoristeista!

Tänään oli tämän vuoden viimeinen satutunti. Luimme ihania, lumisia joulutarinoita (mm. Jouluaatto isoisän luona, Saturaitsikka ja Mimmi Lehmän ja Variksen joulu). Eniten lapsia nauratti se, että Varis teki lahjoja vain itselleen eikä ymmärtänyt koko lahjaideaa. Sekä isoisä että Mimmi ja kanat olivat koristelleet ihanat joulukuuset ulos. Ja kaikissa kirjoissa oli paljon lunta! Metsätähden ikkunasta näimme, että Kirjasto Omenan ikkunat olivat täynnä vesipisaroita ja naulakkoon oli riisuttu sadevaatteita. Ei se mitään. Hyvä mieli tulee kun sille antaa tilaa, oli lunta tai ei - tai vaikka lunta olisi liikaakin, kuten yhdessä luetussa  joulupukkikirjassa, jonka nimeä Adalmiina ei nyt muista mutta kertoo myöhemmin.

   

Adalmiina

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti