torstai 22. joulukuuta 2011

Hyvää joululomaa!

 Hyvää joululomaa koululaisille!


Yllä oleva kirja oli se joulusatutunnin neljäs kirja, jonka nimen lupasin kertoa.


 
EDIT Sorry, Neropatin päiväkirjasta oli tietenkin tarkoitus laittaa tämä kolmas ja uusin osa tänne eli Viimeinen oljenkorsi. Nyt on korjattu.

 
Ensimmäisen osan (punainen kansi) alaotsake Greg Heffleyn julkaisu ja toisen osan (sininen kansi) Isoveli isottelee. Kaikissa osissa suomentajana Sakari Hyrkkö. Kustantaja WSOY. Jos et vielä ole tutustunut Neropatin eli koulupoika Greg Heffleyn edesottamuksiin, nyt luettavanasi on kolme kirjaa saman tien. Kirjat ovat humoristisia, helppolukuisia ja kuvitettuja. Niissä käsitellään koulupojan arjen ajatuksia, sattumuksia ja kommelluksia hänen omasta näkökulmastaan. Mukana on koko ajan myös perhe: äiti, isä, pikkuveli Manny ja isoveli Rodrick sekä koulu oppilaineeen ja opettajineen.

Jos pidit tai pidät Kapteeni Kalsareista, Lasseista ja Berteistä, Klaus Hagerupin Markus-kirjoista, Jean-Jaques Sempen Pikku Nikeistä tai vaikkapa Simpsoneista, saatat pitää Neropateistakin!

Kat Fallsin Vastavirta on jatkoa Veden alla -kirjalle, josta oli puhetta aiemmin toukokuussa tässä blogissa.
Voi varata tästä


Artemis Fowl: atlantiskompleksi on seitsemäs Artemis-kirja, kiistelty kirja, koska siinä päähenkilö muuttuu kiltiksi. Muodosta oma mielipiteesi!

Joululomalukemisia voi hakea myös kirjastosta!Hyvää joulua myös perheiden lemmikeille!

Adalmiina

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti