tiistai 16. elokuuta 2011

Tyttöjä, kissoja ja hamstereitaKakiflyn K-On! 2 on juuri tullut kirjastoon. Suomentaja Suvi Mäkelä. Kustantaja Punainen jättiläinen.


Nanasta tuli juuri 19. osa, mutta sen kansi ei sovi tähän, joten... Ai Yazawan Nana-manga on nuorille ja nuorille aikuisille, tytöille suunnattu sarja. Sen, kuten vähän nuoremmille sopivan K-On! -mangankin aihe kiertyy musiikin ympärille.

Konami Kanatan Chi's Sweet Home: Oma koti kullan kallis. 5 on tullut jo kirjastoon. Hassu, söpö kissa ihastuttaa pieniä ja isoja lukijoita. Suomentaja Antti Valkama. Julkaisija Sangatsu Manga.


Medetain (nimimerkki) Hamsteripäiväkirjoista on tullut 6. osa HelMet-kirjastoon. Suomentaja Matleena Paukkunen. Julkaisija Sangatsu Manga. Tässä kuten edellisessä Chi's Sweet Home -mangassa kyse on todellakin lemmikkieläimistä. Kolme erilaista marsua elää saman emännän hoidossa ja tämä sitten kertoilee niiden edesottamuksista ja luonteenomaisista piirteistä.


Ja taikatyttömangaa tuli Peach-Pit kaksikolta: Shugo Chara!. 11. osa jo kirjastossa. Suomentaja Antti Kokkonen. Sangatsu Manga. Oikeastaan 11-vuotias päähenkilö Amu Hinamori on sarjan alussa tavallinen tyttö, mutta hän saa suojelijakseen Chugo Charoja, suojelushahmoja, joilta saa sitten voimia.

Hyvää koulun alkua kaikille! Ystävyyttä, ystävällisyyttä ja hyvää mieltä! Jokaisella on jotakin, josta voi saada hyvää voimaa hyviin tunteisiin ja hyviin tekoihin!

Toivoo Adalmiina

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti